Κυριακή, Αυγούστου 01, 2010

Γιάννης Πετρίδης - 1955-1970, Μέρος 144


Sandie Shaw - Long Live Love

Την Εκπομπή μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ

4 σχόλια:

adis99 είπε...

Αγαπητέ Α.Γ.6

Άκουσα στην καθημερινή εκπομπή του Γιάννη ότι το αφιέρωμα στο Β΄Πρόγραμμα ολοκληρώθηκε, τουλάχιστον γι΄αυτή την περίοδο.

Η ερώτησή μου (και ελπίδα μου) είναι αν θα συνεχίσεις να ηχογραφείς+ανεβάζεις τις εκπομπές της Κυριακής. Και το ρωτώ γιατί σχεδόν ποτέ δεν μπορώ να τις ακούσω "live". Και εδώ και μήνες κάθε μέρα βάζω στην εργασία μου και ακόυω, εκτός της καινούριας κάθε φορά, και μία από τις παλιές εκπομπές.

Και η 2η ερώτηση (αναμονή μου) είναι το πότε θα κάνεις έναν κόπο να ξανανεβάσεις μερικές από τις παλιές εκπομπές. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρονται και άλλοι (σίγουρα θα είναι). Αλλιώς μπορώ κάποια στιγμή να σου πω ποιες ακριβώς μου λείπουν (καμια 30-40αριά).

Ευχαριστώ, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

ag6 είπε...

Αγαπητέ adis99,

Δεν είχα σκοπό να ανεβάσω τις εκπομπές της Κυριακής εκτός του αφιερώματος, αλλά αφού υπάρχει ενδιαφέρον θα το κάνω.

Για τις εκπομπές που θέλεις, πες μου ποιες είναι για να τις ανεβάσω πάλι.

Καλό καλοκαίρι!

adis99 είπε...

Άργησα λίγο να απαντήσω, αλλά δεν ξέχασα την ευγενική σου διάθεση να αναβάσεις ξανά τις εκπομπές από το αφιέρωμα 1955-1970 που μου λείπουν.

Έγραφα πριν 1 μήνα ότι μου λείπουν 30-40, τελικά από τη σούμα που έκανα βγήκαν λίγες παραπάνω... (οι περισσότερες από τις πρώτες του εκπομπές). Θα σου γράψω μερικές τώρα (και όσο "κατεβάζω" τις 3 τελευταίες εκπομπές του Ιταλικού...) και όταν με το καλό τις "ανεβάσεις" και τις "κατεβάσω", θα σε ξανα-ενοχλήσω με ένα μικρότερο πακέτο. Έχουμε και λέμε (31 εκπομπές):
11 ως 14
16
21
23 ως 29
32 ως 44
46 ως 50

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν έχω βιασύνη. Όποτε ευκαιρείς.
Καλό Φθινόπωρο.

Unknown είπε...

Καλησπερα

Δυστυχως σε ανακαλυψα με τρομερη καθυστερηση..
Ειμαι και εγω ενας απο τους φανατικους ακροατες του Γιαννη Πετριδη και οταν ανακαλυψα οτι καποιος εχει κανει τετοια καταπληκτικη δουλεια ανεβαζοντας τις εκπομπες του..ενθουσιαστηκα !!
Απογοητευτηκα ομως οταν διαπιστωσα οτι οι περισσοτερες δεν ειναι διαθεσιμες..
Υπαρχει η πιθανοτητα να τις ανεβασεις ξανα ;;;