Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Γιάννης Πετρίδης ΤΕΛΟΣ;



Μόλις ανακοίνωσε ο Γιάννης Πετρίδης ότι σταματάει όλες τις εκπομπές και το σοκ ήταν φοβερό. Κεραυνός εν αιθρία και μετά άρχισε το χαλάζι. Ο λόγος είναι ότι η εργοδοσία τον παύει από την 1η Ιουλίου μαζί με άλλους συμβασιούχους της ΕΡΤ. Εδώ είναι η πραγματικότητα της Ελληνικής αξιολόγησης. Ή τα αφήνουμε όλα να παρακμάσουν ή μαζί με τα ξερά καίμε και τα χλωρά. Είναι πολύ δύσκολο για τους αρμόδιους να φιλτράρουν τις περιπτώσεις των συμβασιούχων και ο ΑΣΕΠ θα τους δώσει πάλι τη λύση.
Φαντάσου ότι το τέλος μιας ιστορικής εκπομπής 35 ετών που είναι ένα ρεκόρ, που έχει φτάσει στη 5η γενιά ακροατών, να σταματάει λόγω γραφειοκρατίας.

Υπάρχει στο Facebook γκρουπ σωτηρίας των εκπομπών του Γιαννη Πετρίδη και του συνεργάτη του Κώστα Ζουγρή.

2 σχόλια:

adis99 είπε...

Το άκουγα κι εγώ live και έμεινα άλαλος. Είναι να αναρωτιέται κανείς για το μέγεθος της βλακείας που μας δέρνει. Δεν έχει όρια πραγματικά.
Διατηρώ μια ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει μες στο καλοκαίρι. Φοβάμαι όμως μήπως η περηφάνια του Γιάννη και του Κώστα και ο τρόπος που τώρα τους βάζουν στον ίδιο τροβά με όλους τους οδηγήσει ανεπιστρεπτί μακριά από την ΕΡΑ.

ag6 είπε...

Ναι αλλά η αγάπη τους για τη μουσική είναι μεγαλύτερη και μην ξεχνάς ότι για να σταθείς 35 ολόκληρα χρόνια καθημερινά την ίδια πάντα ώρα σε ζωντανή μετάδοση και χωρίς να είσαι μόνιμος προϋποθέτει λατρεία και εργατικότητα. Για αυτό το λόγο και οι εκπομπές αυτές έχουν μεγάλη αξία. Δεν τις έφαγε το σαράκι της μονιμότητας. Πάντα με ενέργεια, πάθος και περιέργεια. Η πίστη δίνει δύναμη και ότι είναι αληθινό περιέχει πίστη.